Publicitat
Confidencial · 30 d'Octubre de 2018. 00:05h.

Els presos i la Crida

Els del PDECat li demanen que cedeixi

Els presos i la Crida

Jordi Turull i Josep Rull, en una imatge d'arxiu

Els dirigents del PDECat empresonats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya de la tardor del 2017, és a dir, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn, a més de l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, són favorables a que el seu partit accepti formar part de la Crida per la República, el projecte amb una suposada vocació unitària de l'expresident Puigdemont.

Fonts del PDECat diuen que aquesta posició és el reflex de la identificació d'aquests dirigents amb Puigdemont, i han fet arribar la seva postura al partit, davant de les dificultats que estan sorgint perquè s'adhereixi a la Crida, unes dificultats que han sorprès el mateix Puigdemont, que no havia previst una resistència tan forta als seus projectes dins del partit exconvergent.

La realitat és que, si el PDECat rebutja diluir-se a la Crida, aquesta iniciativa de Puigdemont haurà fracassat en els seus objectius unitaris i haurà esdevenit un simple vehicle de l'expresident perquè els sectors que li donen suport tinguin un instrument electoral. És a dir, es tractaria només d'un nou partit, el partit de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat