Publicitat
Confidencial · 30 de Març de 2020. 00:25h.

Els 'processistes', a l'atur

El coronavirus fulmina el procés

Els 'processistes', a l'atur

'Estelades' durant una manifestació independentista

El coronavirus està acabant amb els intents d'alguns sectors polítics, mediàtics i institucionals catalans de mantenir viu el procés independentista. De fet, el procés era ja una ficció perquè, com a concepte actiu i mobilitzador, havia estat erradicat de la política catalana arran del contundent fracàs del projecte independentista durant la tardor del 2017.

La crisi de l'epidèmia ha estat letal per al mite processista, que a més s'ha vist greument perjudicat per l'actuació del sector radical de l'independentisme que representen Puigdemont, Torra i amplis sectors de Junts per Catalunya. Gran part de les opinions públiques de Catalunya i Espanya han valorat com a mesquins i excloents els intents del Govern de la Generalitat de boicotejar els esforços de les institucions de l'Estat per frenar la propagació de la malaltia.

Aquests sectors de l'independentisme català més integrista s'han quedat totalment en fora de joc davant de l'important i generalitzat rebuig que ha provocat l'errònia estratègia de Torra i del seu Govern. El problema es plantejarà a partir d'ara per als gestors de l'estructura mediàtica, política i institucional del procés, que han fet del processisme el seu mitjà de vida.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, Sant Vicens de Torelló, 05/05/2020 - 12:03

Que fulmina el Procès? No digueu tonteries, espanyolistes!

#1 Albert, BCN, 30/03/2020 - 10:09

Intentaran agarrarse al poder como sea.. si tienen que escupir al lacito amarillo y besar la bandera española, que no os quede ninguna duda que lo haran... les va el sueldo en ello.