Publicitat
Confidencial · 15 de Juny de 2017. 00:25h.

Els que han dit 'no'

Al referèndum unilateral

Els que han dit 'no'

Estelades durant la celebració d'una Diada

La decisió del moviment independentista català d'organitzar unilateralment la convocatòria d'un referèndum sobre la independència, que no es pactarà amb l'administració espanyola i, per tant, no respectarà la legislació estatal, ha provocat que alguns sectors socials i polítics hagin optat per no seguir aquest full de ruta.

Així, s'han desmarcat amb més o menys claredat els comuns -amb algunes discrepàncies dins de Podemos-, els sindicats, els funcionaris i altres col·lectius del Pacte Nacional pel Referèndum, una plataforma que fins ara no rebutjava la consulta i que ha quedat desactivada.

A més, els empresaris de l'influent lobby del Cercle d'Economia de Barcelona també han criticat el president Puigdemont, mentre que el Govern ha rebut igualment una resposta negativa de la Comissió de Venècia del Consell d'Europa. La Unió Europea, de la seva banda, manté la seva oposició total al projecte independentista.

1 Comentaris

Publicitat
#1 el último que cierre, Canovejas, 15/06/2017 - 13:35

Y muchísimos más que se pronunciarían en contra, pero el sentimiento de vergüenza ó posiciones interesadas y/o subvencionadas mantiene "impasible el ademán" de mucho palmero. No nos engañemos, la fiesta de momento es gratis pero cuando el espectáculo sea de pago, se acabará buena parte del circo. Y lo saben...