Publicitat
Confidencial · 25 d'Abril de 2019. 00:00h.

Els radicals beneficien Vox

Augmenten la polarització a Catalunya

Els radicals beneficien Vox

Incendi de contenidors a Barcelona durant una acció dels CDR contra un acte de Vox

Dirigents de l'independentisme més moderat i pragmàtic estan molt preocupats pels intents de boicot que grups independentistes radicals estan protagonitzant aquests dies contra actes de partits com a Vox, Ciutadans i el PP, durant la campanya electoral del 28-A, perquè consideren que, de fet, beneficien la primera d'aquestes formacions polítiques.

Afegeixen que, a més, aquestes actuacions dels radicals provoquen un augment molt notable de la polarització social i política a Cataluya, una polarització que ja és molt alta. I d’altra banda, els intents de boicot serveixen també per reforçar la imatge que l'independentisme català és un moviment violent, totalitari i antidemocràtic.

Així mateix, aquestes fonts es refereixen a l'impacte que aquestes actuacions podrien tenir sobre el judici que es desenvolupa actualment contra diversos dirigents independentistes per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, ja que un dels punts fonamentals de les sessions és si hi va haver o no violència, que és un requisit per a l'eventual existència d'un delicte de rebel·lió.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/04/2019 - 00:49

"reforçar la imatge que l'independentisme català és un moviment violent, totalitari i antidemocràtic." En resumen, lo que les preocupa es que se les vea tal cual son