Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:15h.

Els radicals perden pistonada

Reculada extremista davant dels moderats

Els radicals perden pistonada

Una estelada al costat d'una senyera

Diversos dirigents independentistes, que habitualment estan molt propers a les posicions més radicals, reconeixen de manera privada aquests dies que els sectors que defensen postures favorables a l'unilateralisme dins de l'independentisme català estan perdent pistonada progressivament, i s'estan quedant sense capacitat de reacció.

Diuen que aquesta dinàmica es reflecteix al fet que l'Estat, incloses les seves forces armades, han assumit sense problemes el control de la situació creada a Catalunya per l'emergència sanitària del coronavirus. I afegeixen que fins i tot diversos sectors de la població catalana estan expressant el seu suport a l'Exèrcit espanyol.

En aquesta mateixa línia, afirmen que, a més, l'Estat no ha trobat cap oposició real per esdevenir el protagonista principal de l'actual escenari social i polític de Catalunya. Alhora, l'administració de la Generalitat ha passat a un segon pla, i la seva actuació contra la crisi sanitària està sent gairebé irrellevant.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montse Quatre, Barcelona, 08/04/2020 - 16:25

Aplicar la paraula "radicals" a aquesta pijeria de saló es un honor inmerescut. Tots son igual i la covardia regeix les seves miserables trajectories, talment com aquell Vivales que de tant radical va proclamar el "nores" i l'endemà fugia com una rata amagat en el maleter d'un cotxe, alumne fidel de l'altre "valent" el Dencàs del 34. Ridicul