Publicitat
Confidencial · 23 de Novembre de 2017. 00:27h.

Els 'renegats' tenien raó

Ara s'admet que el procés era inviable

Els 'renegats' tenien raó

L'exconseller d'Empresa, Jordi Baiget, en una imatge d'arxiu

Jordi Baiget, que ocupava el Departament d'Empresa, va ser destituït pel llavors president Puigdemont perquè va qüestionar la viabilitat del projecte independentista. El mateix camí de la destitució van seguir posteriorment Neus Munté (Presidència i portaveu), Jordi Jané (Interior) Meritxell Ruiz (Ensenyament), i el secretari del Govern, Joan Vidal de Ciurana, als que l'independentisme va considerar dubtosos.

Tanmateix, actualment una icona de l'independentisme com a Carme Forcadell, va renegar davant del jutge de la validesa del procés cap a la independència, i la mateixa tesi va ser mantinguda posteriorment per altres dirigents independentistes, amb l'objectiu clar d'evitar que se'ls apliqués l'ingrés a la presó com a mesura cautelar, o, simplement, per reconèixer l'error comès.

Ara, alguns sectors independentistes es pregunten si aquesta nova situació implica que també va ser un error la destitució de Baiget, Munté, Jané, Ruiz i Vidal, alguns dels quals van plantejar un cert qüestionament del procés sobiranista d'un abast molt inferior al que han expressat posteriorment altres dirigents, com ara Carme Forcadell.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/11/2017 - 20:13

Se puede resumir todo en que ha sido un gran engaño. Aunque por lo que parece, a la gente de este rincón de España le gusta ser engañada. Repiten a sus políticos "engáñame otra vez, engáñame otra vez".