Publicitat
Confidencial · 13 de Març de 2018. 00:30h.

Els suports disminueixen

A Catalunya, Espanya i Europa

Els suports disminueixen

Imatge de l'última commemoració de la Diada

L'actual situació de bloqueig de la política catalana es produeix quan estan disminuint els suports al projecte independentista a Catalunya, segons les dades de tots els estudis demoscòpics més recents. Aquests estudis reflecteixen ja un cert esgotament entre el món independentista davant de la constància que el procés ha arribat a un atzucac.

Fora de Catalunya està passant el mateix a la resta de l'Estat, sobretot perquè la direcció de Podem, i més concretament Pablo Iglesias -el suport més consistent de l'independentisme a Espanya-, s'ha adonat que el partit ha perdut pes electoral a conseqüència del seu suport a diversos aspectes del projecte independentista català.

Finalment, la Unió Europea no només ha mantingut la seva posició contrària al projecte independentista, sinó que a la Unió estan augmentant les opinones en el sentit d'identificar l'emergència de l'independentisme català amb els moviments xenòfobs i ultraconservadors que estan reaccionant contra la globalització a Europa i a d’altres zones del món.

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/03/2018 - 21:21

Que foto más maja. Los manifestantes llevan una foto de Trilemont en una pancarta que, la igual que Goya en sus retratos reales, le retrata el alma.

#3 Albert, BCN, 13/03/2018 - 20:39

El mon ens mira!!!! i.... no els agrada lo que veuen, populisme, nazionalisme, xenofobia i supremacisme, just les mateixes raons per les que es va crear Europa, per fugir d'aquestes coses.

#2 Agustin, Barcelona, 13/03/2018 - 08:26

Ellos y sus tractores se están quedando solos. Pero seguirán, seguirán dando matraca y seguirán siendo unos pesados del copón. Eso hasta que en Madrid haya un gobierno fuerte y valiente que decida poner punto final a semejante circo.

#2.1 Anna C, Barcelona, 13/03/2018 - 09:12

Esa es la clave: Un gobierno fuerte en Madrid que meta mano SIN COMPLEJOS y acabe de una vez con este esperpento. En otros paises de nuestro entorno el tema estaria resuelto desde hace tiempo. Mariano-Soraya es un tandem cobarde.

#2.2 Ay mariano, Barcelona, 13/03/2018 - 10:40

Tándem cobarde ??? o quizás también formen parte del montaje... el tiempo lo dirá.

#2.3 Anna C, Barcelona, 13/03/2018 - 21:47

#2.2

También es posible.. Les puede servir para desviar la atención sobre Gurtel..y el resto de sus corruptos.

#1 Telamarinera, Vilanova, 13/03/2018 - 07:14

Les da igual. Pienso q lo celebran incluso;pues una crisis supondrá q votantes constitucionalistas se vayan, y éso favorece su proyecto. El día q el Govern diga q la falta de ingresos le obliga a bajar los sueldos ... empezará la reflexión.