Publicitat

Pugna pel control del partit

Embolic al PDECat

Detall d'un acte del PDECat

A hores dara, s'està desenvolupant una important pugna entre Junts per Catalunya (JxC) i Esquerra, però no és l'únic pols que s'està plantejant dins de l'independentisme. El PDECat i la seva marca electoral, JxC, són també actualment l'escenari d'una baralla de considerable duresa entre diversos sectors que estan prenent posicions davant de la propera convocatòria d'eleccions a Catalunya.

Puigdemont i el grup de Waterloo estan començant a perdre pes dins del marc de la guerra oberta entre diversos sectors per controlar el partit. Artur Mas, Miquel Buch, Jordi Turull i Josep Rull, entre d'altres, estan maniobrant per esdevenir el grup hegemònic dins de la formació, on els enfrontaments interns són continus, segons fonts del PDECat, amb un president Torra totalment marginat.

Una de les circumstàncies que ha propiciat aquest embolic dins del PDECat-JxC és el fet que el control de Waterloo sobre el bloc exconvergent no és tan fort com semblava. Les mateixes fonts expliquen que el mateix Puigdemont s'ha sorprès davant de la resistència que ha acabat sorgint contra el control de Waterloo sobre el partit i la virulència dels enfrontaments entre les diverses faccions exconvergents.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat