Publicitat
Confidencial · 20 de Març de 2017. 00:25h.

Empipament de Mas amb ERC

Veu passivitat davant de l'ofensiva judicial

Empipament de Mas amb ERC

Artur Mas i Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

Artur Mas i el seu entorn tenen un empipament molt considerable amb la direcció d'Esquerra i, més concretament, amb Oriol Junqueras, per l'actitud que han mantingut pel que fa a l'ofensiva judicial contra la corrupció a Convergència, que està col·locant el mateix Mas a una posició molt difícil.

Junqueras està passant de puntetes sobre aquests casos que afecten els convergents, i quan els representants dels mitjans de comunicació li pregunten sobre l'afer, evita fer una defensa clara de Mas, i s'escuda darrere de generalitzacions que no contenen planejaments concrets.

Un exemple clar es va produir durant una recent entrevista a Rac1, quan se li va preguntar sobre el cas del 3%: "Vostè creu, com diu l'expresident, que desconeixia l'existència de comissions?". Junqueras va contestar: "Aquestes coses les heu de preguntar als que les coneixen. Voldria que fos cert que ningú no té cap implicació en res; ho celebraríem".

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bcn Is Not Catalonia, Barcelona , 20/03/2017 - 10:28

La ultradreta nacional-separatista (PDeCat, ERC, CUP) té pressa i accelera! L'ombra del 3% els persegueix el temps s'esgota...Incrementeu subvencions als vostres, nois, que la paradeta nacionalista s'enfonsa