Publicitat
Confidencial · 20 de Maig de 2019. 00:10h.

Empresaris independentistes

A 'la Cambra' va votar el 4,3% del cens

Empresaris independentistes

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, amb candidats a les eleccions de 'la Cambra'

La recent operació protagonitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que li ha permès aconseguir el control de la majoria dels òrgans de direcció de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, mitjançant les corresponents eleccions, ha provocat algunes opinions de sectors independentistes que, segons fonts empresarials catalanes, estan molt lluny de la realitat.

Després de la victòria de les candidatures impulsades per l'ANC, des de l'independentisme radical s'han realitzat algunes declaracions, segons les quals aquest resultat de les eleccions a la Cambra reflecteix que la majoria dels empresaris catalans són favorables a la independència de Catalunya i a la creació de la república catalana.

Fonts empresarials catalanes recorden que la participació en aquestes eleccions no va arribar ni tan sols al 5% dels votants potencials, la qual cosa invalida aquestes declaracions. Tanmateix, aquestes fonts afegeixen que aquest episodi sí que demostra una preocupant passivitat dels empresaris catalans per defensar les seves entitats més representatives, ja que la deixadesa empresarial ha estat, al seu parer, la principal responsable de l'èxit de l'operació de l'ANC sobre la Cambra.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/05/2019 - 23:50

La pasividad del empresariado catalán no e sino miedo al separatismo, y ya se sabe que el miedo es la fuerza del contrario. Solo espero que esos cobardes no se quejen luego de las pérdidas de sus negocios.