Publicitat
Confidencial · 10 de Gener de 2018. 00:10h.

Endavant s'ha fet un embolic

Sembla que li fa por d’admetre la realitat

Endavant s'ha fet un embolic

Imatge del 'web' d'Endavant amb el comunicat sobre el 21-D

El col·lectiu més influent de la CUP, Endavant, ha expressat la seva anàlisi sobre els resultats del 21-D mitjançant un comunicat que, d'una banda, és bastant confús, i de l'altra, sembla indicar una certa intenció de no acceptar la realitat social i política de Catalunya, tot i que aquest grup demostra que la coneix.

El comunicat diu, entre d’altres qüestions: "Malgrat que hi hagi una majoria social contrastada partidària del projecte independentista, no hi ha la suficient correlació de forces, ni respecte l’estat ni en el sí de l’independentisme, per a poder transformar aquestes victòries electorals i aquesta majoria social en una república independent".

És a dir, Endavant reconeix que la "correlació de forces" és contrària a la independència, però també assegura que hi ha "una majoria social contrastada partidària del projecte independentista", el que és totalment contradictori amb l'afirmació anterior. Es tracta de por d’admetre públicament la realitat per no ser acusats de botiflers?

0 Comentaris

Publicitat