Publicitat

El 10-N, decisiu per a l'autogovern

Ens juguem el 155

Imatge del text de l'article 155 de la Constitució espanyola

Les eleccions d’aquest diumenge són fonamentals per al futur immediat de Catalunya, i alguns dirigents polítics creuen que aquesta vegada el resultat d'uns comicis espanyols és més important, des d'una visió exclusivament catalana, que el d'anteriors eleccions de caràcter estatal celebrades fins ara.

Entre d’altres coses, el resultat electoral que es produeixi aquest proper diumenge podria implicar que el nou Govern de l'Estat que sortís de les urnes apliqués una altra vegada a la Generalitat de Catalunya l'article 155 de la Constitució espanyola, la qual cosa tindria òbviament un impacte decisiu sobre el futur de l'autogovern català.

També podria passar que la combinació aritmètica del resultat dels diferents partits donés als diputats independentistes catalans electes per al Congrés la possibilitat de ser decisius pel que fa al color polític del proper Govern espanyol, i fins i tot de condicionar les seves principals decisions. És a dir, Catalunya es juga aquest diumenge una part important del seu futur.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat