Publicitat

Puigdemont entra al Parlament Europeu

Èpica al bar

Puigdemont i Comín, al bar del Parlament Europeu (foto: ’Twitter’ Aleix Clarió)

El xoc contra la realitat de l'heroisme verbal i l'èpica teatral de l'independentisme ha provocat que el més important dels dirigents independentistes catalans, Carles Puigdemont, recentment elegit eurodiputat, hagi hagut de desenvolupar aquesta vegada la seva patriòtica gesticulació simbòlica, a un escenari imprevist: un bar. Més concretament, el bar de la seu del Parlament Europeu.

Fa dies, Puigdemont i Toni Comín, també elegit eurodiputat, van intentar recollir la seva credencial al Parlament Europeu, però els va ser denegada l'entrada a la seu de l'eurocambra. Posteriorment, i després de les corresponents sol·licituds perquè tots dos poguessin accedir a la cambra, els va ser concedida una autorització en qualitat de convidats de Ramon Tremosa, que havia estat eurodiputat del PDECat.

D'aquesta manera, finalment ambdós van poder entrar al Parlament Europeu, i fer-se algunes fotografies al bar. Aquest fet ha estat considerat com a una important victòria política per amplis sectors de l'independentisme, que han valorat com a un èxit aquesta sorprenent peripècia protagonitzada per Puigdemont i Comín, que va culminar amb una visita -pel que sembla, heroica- a les dependències del bar de l'eurocambra .

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Finsescoions, Blanes, 10/06/2019 - 13:32

Heroica gesta
Aquest acabarà vestit de Superman com en Ruiz Mateos.......

#3 Ferran, Barcelona, 10/06/2019 - 12:19

A tomarse dos chupitos de ratafias y darse golpes en el pecho

#2 El Sifoner, Castelló, 10/06/2019 - 11:29

Espero que les hayan retirado la pegatina que les dieron para el acceso al recinto, porque estos son capaces de aferrarse a que esas son las credenciales que les habilitan como diputados europeos y ya son inmunes, ojo.

#1 M. Pilar, Barcelona, 10/06/2019 - 10:25

Sense comentaris!!!