Publicitat

Cebrián diu Torra “trist pallasso"

"Èpica xenòfoba"

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una imatge d'arxiu

El periodista i empresari Juan Luis Cebrián, expresident de Prisa, ha publicat aquest dilluns un article al diari El País, titulat La bella i les bèsties, relacionant el futur de la monarquia espanyola (la princesa Leonor, hereva de la corona) i l'estabilitat de l'Estat amb els últims disturbis promoguts dins del marc del conflicte de Catalunya. Cebrián és extremadament crític amb els últims successos que s'han produït, arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els acusats d'haver intentat la independència catatala durant la tardor del 2017.

L'articulista considera que aquests desordres estan impulsats des del poder polític i institucional de la Generalitat de Catalunya, al president de la qual, Quim Torra, qualifica de "trist pallasso". Escriu que és "una insurrecció popular contra els poders de l'Estat, encoratjada i orquestrada pel seu primer representant". Cal tenir en compte que el president de la Generalitat és el representant de l'Estat a Catalunya.

En aquesta mateixa línia, Cebrián carrega al seu article contra el que qualifica com a una "èpica xenòfoba i racista dels independentistes", i després descriu els promotors dels recents fets violents com a “una gossada de vàndals", afegint que són "lacais d'un poder polític exercit per gents ignorants i immorals".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 22/10/2019 - 12:49

Muy bién Cebrián... completamente de acuerdo contigo. Pero "haces tarde" como se dice en Cataluña, tu eres tan culpable de este desaguisado como los botarates a quienes criticas. Y eres culpable por la equidistancia cuando no el apoyo que has mantenido con el catalanismo supremacista desde epoca de Puyolone... Eres un sinvergüenza...

#2 Independència CATATALA, bbcn, 22/10/2019 - 12:23

M'encanta això de Catatala .... On heu estudiat periodisme reis i reines?

#1 AnnaMollet, Mollet, 22/10/2019 - 01:23

Separatismo es Racismo; todo el mundo le debería quedar clara esta evidencia.

#1.1 sergio, bcn, 22/10/2019 - 10:59

No solo racismo. También autoritarismo, fascismo , supremacismo, además de odio, rabia y violencia