Publicitat
Confidencial · 3 de Setembre de 2019. 00:20h.

ERC: Aragonès guanya el pols

Per ser el candidat a la presidència

ERC: Aragonès guanya el pols

Imatge d'arxiu de Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d'Economia

Fonts d'Esquerra asseguren que el candidat del partit a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes serà Pere Aragonès, actual vicepresident del Govern i titular del Departament d'Economia. Esquerra defensa que les eleccions es convoquin després de la sentència del judici contra els independentistes processats per l'intent de fer efectiva la independència de Cataunya la tardor del 2017.

El principal competidor de Aragonès per la candidatura és el president del Parlament, Roger Torrent, que sembla que, finalment, ha perdut el pols que mantenia amb el vicepresident del Govern. També es va parlar diversos moments de Sergi Sabrià, portaveu del partit, tot i que segons les mateixes fonts, la seva candidatura mai no va aconseguir l'impuls que li calia per competir amb Aragonès i amb Torrent.

D'altra banda, no està clar si el número u de la candidatura serà ocupat de manera simbòlica per Oriol Junqueras, que és molt probable que no pugui exercir com a president per la seva situació judicial després de la sentència. Llavors, el número dos -Aragonès- seria el presidenciable de facto. També pot passar que Junqueras no figuri al primer lloc de la llista, que en aquest cas seria ocupat pel vicepresident i conseller d'Economia del Govern.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat