Publicitat
Confidencial · 13 de Gener de 2020. 00:20h.

ERC es dispara al peu

Montse Bassa emprenya Espanya

ERC es dispara al peu

La diputada al Congrés Montserrat Bassa, germana de l'exconsellera Dolors Bassa, durant la seva intervenció

Quan ja han passat alguns dies des de la investidura pel Congrés de Pedro Sánchez com a president del futur Govern de l'Estat, fonts d'Esquerra admeten que va ser un error la intervenció durant l'última sessió de la diputada Montserrat Bassa, germana de l'exconsellera de la Generalitat Dolors Bassa, condemnada a dotze anys de presó per sedició i malversació al judici pels fets de la tardor del 2017.

Segons aquestes fonts, Esquerra ja pateix un important desgast davant de l'independentisme català després d'haver propiciat la investidura de Sánchez. Com a contrapartida, també es considera que ha guanyat una certa imatge positiva a l'Estat espanyol, per facilitar la governabilitat d'Espanya. Tanmateix, amb la seva intervenció, Montserrat Bassa ha provocat un considerable augment tant de l'anticatalanisme com a del radicalisme ultranacionalista espanyol.

Les mateixes fonts es pregunten si calia que la portaveu d'Esquerra a aquesta sessió de Congrés humiliés públicament Sánchez i el PSOE, als quals va cridar "botxins", i al conjunt dels ciutadans de l'Estat, afirmant que "personalment, m'importa un rave la governabilitat d'Espanya". I afegeixen que aquesta intervenció dóna arguments als qui defensen que Esquerra no ha canviat, i que el seu aparent gir cap a una suposada moderació i un presumpte pragmatisme és una farsa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 13/01/2020 - 16:45

Señora Bassa... pues fíjese lo que me importa a mí que se pase usted 12 años llevándole "entrepáns" a su hermana al talego... si ella hubiera cumplido la ley, usted no tendría este problema. Así que, ajo y agua...

#3 Ojotuerto, Calafell.tab, 13/01/2020 - 10:48

Una Carlina con pelo corto y chaqueta, donde vamos a llegar por Dios y el Rey. Ya hizo bien el General Cabrera fugàndose y casándose con una viuda inglesa y otra cosa... Las iglesias vacìas. La iglesia corporativa (poc@s religios@s y viej@s, seglares profesionales) sustituyendo al estat del benestar va bien, pero suben musulmanes y evangelistas.

#2 Capit@n España, The broquil is over, 13/01/2020 - 09:52

La mera existencia de ERC es una nomalia democrática. No hay nada similar en Europa excepto la extrema derecha.

#1 no soy nadie, barcelona, 13/01/2020 - 08:15

No son de fiar, nunca lo han sido. Es un partido lleno de gente muy mediocre, muy de pueblo aislado, muy resentida y en general, MALA GENTE. A lo largo de la historia han dado muestras de lo nefasto de su "ideario"

#1.1 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 13/01/2020 - 19:41

Tampoco es que en Convergència i Negocis llevaran la barretina más abierta al mundo, pero probablemente eran más pragmáticos. En ERC no hay más que arrauxats, así que no entiendo esto que les ha dado de querer disimular, porque la mona, aunque se vista de seda...