Publicitat

Tot i la sortida de Mundó

ERC es modera

El ex consejero Carles Mundó durante un acto de Esquerra

L'abandonament de la política per l'exconseller Carles Mundó, un dirigent del sector més moderat d'Esquerra, ha estat interpretat per alguns sectors polítics catalans com a un cert retrocés d'aquest corrent menys radical dins del partit. Tanmateix, fonts de la mateix ERC neguen aquesta versió.

Segons aquestes fonts, Mundó estava realment cansat de la política, i decebut per algunes qüestions, com a l'actitud de l'expresident Puigdemont. A més, està en llibertat sota fiança i sota greus acusacions judicials. De fet, el sector moderat del partit segueix guanyant posicions.

A hores d'ara, diuen aquestes mateixes fonts, una gran part dels militants d'ERC és conscient que el projecte independentista ha fracassat, i que cal assumir les vies legals i de la negociació amb l'Estat. En aquesta línia, el mateix Oriol Junqueras està també d'acord amb aquestes posicions moderades.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcel-li, Barcelona, 12/01/2018 - 12:03

Ara titllen de moderat aquest paio? aquest que el van fer conseller de justicia? i resulta que tot i el càrrec va batejar, apadrinar i tolerar totes les trencadisses parlamentaries del 6/7 setmebre, totes les salvatjades al carrer i paralitzant el pais dues vegades, totes les conspiracions dels seus col.legues...era un simple integrant de la banda!

#1 Mana la REALITAT, Barcelona, 12/01/2018 - 09:40

Faran veure el que calgui
Dira SI o NO segons convingui

Ja ho va dir un molt Astut: "S'HA D'ENGANYAR A L'ESTAT"

som els millors ¡¡¡¡¡¡¡