Publicitat
Confidencial · 21 d'Octubre de 2019. 00:43h.

ERC fa un pas endavant

Es desmarca de Torra al Parlament

ERC fa un pas endavant

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

Sembla que la direcció d'Esquerra està començant a entendre que la seva acomplexada dependència d'una figura com a Quim Torra és absolutament tòxica per al partit i, en conseqüència, ha començat un desmarcatge clar del president de la Generalitat i de les seves divagacions i ocurrències. L'última extravagància de Torra ha estat proclamar al Parlament el seu compromís públic d'exercir l'autodeterminació durant l'actual legislatura.

Aquesta proposta ni tan sols havia estat comunicada a Esquerra, que és el soci de Torra i de Junts per Catalunya (JxC) al Govern. De fet, Torra tampoc no havia avisat JxC, els dirigents i diputats del qual van rebre el plantejament amb un empipament considerable, segons fonts exconvergents. En qualsevol cas, no és el primer cop que el president de la Generalitat actua d'aquesta manera.

Encara que tot indica que aquesta vegada la direcció d'Esquerra ha assumit que no pot continuar donant cobertura política a Torra, fonts no oficials del partit són molt escèptiques sobre aquesta situació, i pensen que quan arribin moments més decisius, els dirigents de la formació tornaran a fer marxa enrere i s'empassaran les ordres de Torra i de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 MatrixBcn, Barcelona, 21/10/2019 - 22:01

Que ERC se desmarca de TORRA en el Parlament, jajjjjjjajjjjjjaaaajjjjjjjjjjjaajajajj

#2 PdCat i ERC no es poden ni veure, no se suporten, bbcn, 21/10/2019 - 11:49

El "Tot sigui per la causa" ja no val. Ni és normal que el PdCat vagi al dictat de les CUP, ni és normal que ERC hagi de fer el que diu el de Waterloo, per boca del impresentable inquilí de la Degeneralitat. Estan a les antípodes ideològicament, els uns dels altres. Potser en la única cosa que coincideixen és en una República. En la resta, no.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/10/2019 - 00:14

ERC es una gran hipócrita. Si de verdad le molestase todo lo que pasa rompería con el racistorra y no quedaría otra que convocar elecciones. No lo hace es porque le conviene.