Publicitat
Confidencial · 30 de Novembre de 2018. 00:00h.

ERC juga al 'catenaccio'

Creu que guanyar és qüestió de temps

ERC juga al 'catenaccio'

Imatge d'arxiu del líder d'ERC, Oriol Junqueras

La direcció d'Esquerra considera que les conclusions electorals de l'últim informe del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat (CEO) avalen la seva actual estratègia, i en aquest sentit, creu que ha de mantenir la mateixa línia i, sobretot, evitar errors de gravetat . A partir d'ara, n'hi hauria prou amb esperar la convocatòria de les properes eleccions catalanes que, segons totes les previsions solvents, els donarien el poder a la Generalitat.

Oriol Junqueras i el seu equip, segons fonts del partit, creuen que cal ser especialment vigilants per no fer el joc als plantejaments de Puigdemont i de Torra que, amb el pretext de la unitat independentista, seguiran intentant arrossegar Esquerra a posicions que provoquin una actuació de les autoritats judicials espanyoles i que pugui afectar dirigents del partit.

En aquest àmbit, segons les mateixes fonts, el dirigent que corre més perill és el president del Parlament, Roger Torrent, al qual els dirigents de Junts per Catalunya ja han intentat repetidament implicar en accions il·legals. D'altra banda, la direcció d'Esquerra creu que la situació podria ser més difícil si, finalment, es convoquessin eleccions espanyoles i el PSOE perdés el control del Govern de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat