Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2018. 00:20h.

ERC, la CUP i el racisme

Ambdós partits, en una postura difícil

ERC, la CUP i el racisme

Carles Riera, diputat de la CUP, durant una intervenció al Parlament

La difusió del perfil ideologógico de Quim Torra mentre s'evidenciava el suport d'Esquerra i de la CUP (amb la seva abstenció) perquè fos investit president de la Generalitat, està provocant una forta sensació d'incomoditat i confusió entre amplis sectors dels militants d'ambdues formacions.

Segons fonts independentistes, molts d'aquests militants s'estan preguntant ara si la reivindicació independentista ha d'incloure el suport de formacions que defensen polítiques socials d'esquerra a un candidat amb una ideologia que encaixa perfectament als esquemes de l'extrema dreta racista.

La contradicció que origina aquest malestar és tremenda, perquè a hores d'ara les entitats, partits polítics i principals mitjans de comunicació de gran part d'Europa estan destacant el caràcter xenòfob dels escrits ideològics del nou president de la Generalitat, que ha arribat el càrrec gràcies al suport, entre d'altres, de dos partits que s'autoproclamen d'esquerres: Esquerra i la CUP.

Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 mastresa, Santa Marta, 17/05/2018 - 20:59

¿No querían mambo? Pues toma mambo.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/05/2018 - 18:42

Pues si miran un vídeo de José Luís Moreno con su marioneta rockefeller lo entenderán todo.

#4 Tòpics, Bcn, 17/05/2018 - 13:38

Sovint s'identifica Feixistme amb dreta. Certament el record de Hitler pesa molt, pero el feixisme no és esclusivista, tant pot pertanyer a l'extrema dreta com a l'extrema esquerra. Amb noms diferents pero al cap i a la fí el mateix resultat. Stalin es conegut com comunista, pero realment era una altra cosa.

#3 zeppelin74, bcn, 17/05/2018 - 10:36

ERC i els pijos de la CUP són supremacistes i xenòfobs.A mí no m'enganyan.

#2 Albert, BCN, 17/05/2018 - 08:20

Debe ser duro considerarse un antisistema rebelde o un super pijo progre y descubrir despues que en realidad defiendes las ideas de un facha racista de extrema derecha. Que desilusion! jajajajaj pobretes.