Publicitat

Poden inhabilitar els cinc primers

ERC: llista de risc

Oriol Junqueras durant una roda de premsa

L'elaboració per la Guàrdia Civil d'un informe sobre el paper de Marta Rovira, secretària general d'Esquerra, en l'organització de l'intent de referèndum del passat 1 d'octubre, informe que ja té el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, podria posar en perill el futur polític immediat de la número dos d'Oriol Junqueras.

Totes les enquestes indiquen que Esquerra guanyarà les eleccions del 21-D, el que podria propiciar que Junqueras, número u de la candidatura per Barcelona, fos el prper president de la Generalitat. Junqueras, però, conscient que pot ser inhabilitat judicialment per ocupar càrrec públic, ja havia desginado Rovira, número dos de la llista, com a eventual aspirant a la presidència. Ara, però, Rovira també està en perill.

Igualment estan en situació de risc d'ihnabilitación per una actuació judicial els nombres tres (Raül Romeva), quatre (Carme Forcadell) i cinc (Carles Mundó). Per tant, el primer candidat net per aspirar a la presidència seria el número sis de la candidatura per Barcelona, Alba Vergés, igualadina, fins ara diputada d'Junts pel Sí -per Esquerra- al Palament.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat