Publicitat
Confidencial · 22 de Gener de 2020. 00:35h.

ERC ‘purgarà’ la Guàrdia Civil

Sánchez vol destitucions a Catalunya

ERC ‘purgarà’ la Guàrdia Civil

El general en cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, en una imatge d'arxiu

Fonts de l'administració espanyola consideren que un dels encàrrecs de la nova directora de la Guàrdia Civil, Maria Gámez, és la destitució de part dels màxims comandaments del cos a Catalunya. Aquests canvis s'inclouen entre les exigències que va plantejar Esquerra durant les negociacions amb el PSOE per pactar el suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president de el nou Govern espanyol.

És evident que les coses poden canviar, i que diverses circumstàncies podrien obligar a modificar aquest projecte, però a hores d’ara el Govern de l'Estat, i per descomptat el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, està disposat a complir les exigències dels independentistes catalans sobre aquesta qüestió.

Una altra circumstància que dóna més força als arguments per aplicar aquest projecte és el fet que el Govern de Sánchez no pot empipar els independentistes, perquè ha d'aprovar el projecte de pressupostos generals de l'Estat, i aquesta aprovació només podrà aconseguir-se mitjançant el suport dels diputats d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 G.C., Barcelona, 22/01/2020 - 22:10

Dons penso que és un gran error, i només per satisfacció dels indepes que van cavant el terreny a canvi del silló a la Moncloa. La Guàrdia Civil és un cos molt ben preparat, sigui Espanyol o de Pernanbuco

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/01/2020 - 22:10

Si el Felón hace esto, que lo hará, para satisfacer al Rufián Ciniqueras, y además lo hecha a la calle vía rebaja retroactiva d ela sedición, quedará confirmado, de facto, que nos hallamos ante un gobierno ilegítimo, por golpista.

#4 Amoroso, Barcelona , 22/01/2020 - 18:10

Espero que a la Guardia Civil se le hinchen las pelotas y de un puñetazo en la mesa. Mucha España estará con ellos y les seguirá.

#3 Veciana, Barcelona, 22/01/2020 - 11:59

Ahora el general se saca la pipa y se la pone en la cabeza a la Gámez ésa y ya la teneos liada.

#2 no soy nadie, barcelona, 22/01/2020 - 08:41

Traidor. Al final nos cazaran como a perros por la calle. Yugoeslavia 1991 está cada vez más cerca