Publicitat
Confidencial · 21 de Novembre de 2019. 00:15h.

ERC: s'aguditza la pugna

Conservadors contra renovadors

ERC: s'aguditza la pugna

Pere Aragonès i Roger Torrent durant un acte d'Esquerra

Davant de la gairebé segura inhabilitació judicial de president Torra per ocupar càrrecs públics, i les perspectives electorals que aquest fet propiciaria a Catalunya, s'està aguditzant la pugna, més o menys subterrània, entre els diversos sectors ideològics i polítics que conviuen a l'interior d'Esquerra, segons algunes fonts del partit.

De fet, es tracta d'una certa reactivació d'un vell pols, el que es mantenia entre els col·lectius que d'alguna manera procedirien de la tradició ruralista de l’antic carlisme tradicional, d'una banda, i els sectors representatius dels grups més urbans i ubicats a la nova modernitat ideològica d'Esquerra.

Tot i que no es pot establir una connexió clara, aquesta pugna estaria protagonitzada actualment pel president de Parlament, Roger Torrent, i el vicepresident de la Generalitat i titular de el Departament d'Economia, Pere Aragonès. El primer estaria a la línia dels corrents més tradicionals, mentre que el conseller d'Economia estaria situat entre els renovadors.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat