Publicitat

En el cas dels CDR

ERC s'arronsa

Oriol Junqueras durant una entrevista periodística

Alguns militants d'Esquerra opinen que la direcció del partit ha perdut una excel·lent oportunitat de condemnar de manera contundent qualsevol eventual brot de violència dins de l'independentisme, arran de la detenció de membres dels CDR, acusats de tinença de material per fabricar explosius i de preparar atemptats.

Tanmateix, els dirigents d'Esquerra s'han vist arrossegats de nou pels sectors més radicals de Junts per Catalunya (JxC), i han afrontat la situació amb una ambigüitat que ha estat considerada molt sospitosa a Madrid pels sectors de l'administració espanyola que defensaven que Esquerra ha de ser l'interlocutor del futur amb l'Estat.

Així, Esquerra torna a aparèixer com a un partit acomplexat, que no s'atreveix a plantar cara a JxC, perquè té por que pugui ser acusat de traïdor. Les mateixes fonts de la formació que dirigeix Oriol Junqueras creuen que aquest era el moment de reafirmar aquest paper d'Esquerra com a interlocutor futur de l'establishment espanyol.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 El Sifoner, Castelló, 02/10/2019 - 12:34

No se atreven por miedo a la palabra maldita "BOTIFLERS", que seria lo que les dirían esa masa, que aunque a menos, es todavía potente, pues se creen con suficientes apoyos por parte de los dirigentes políticos. El daño que le supondría a ERC el ser llamado a todas voces por los CDR como BOTIFLERS, seria decir adios a la generalitat.