Confidencial · 7 d'Octubre de 2019. 00:00h.

Errejón 's'empassaria' el 155

Pactaria amb Sánchez encara que ho apliqui

Errejón 's'empassaria' el 155

Imatge d'arxiu d'Íñigo Errejón, líder del nou partit Més País

Íñigo Errejón, amb grups escindits de Podem, es presenta a les eleccions generals espanyoles del proper 10 de novembre. I com és lògic, ha hagut de començar a pronunciar-se sobre una de les qüestions fonamentals d'aquesta campanya electoral, el conflicte de Catalunya i les reiterades invocacions del president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució.

L’independentisme català, però, ha experimentat una decepció amb aquest representant de l'anomenada nova esquerra espanyola, atès que Errejón ha volgut deixar clar que, si Sánchez decideix finalment aplicar l'article 155, aquest fet no seria cap obstacle per arribar a un acord amb el líder del PSOE per a la seva eventual investidura, després del 10-N, com a president del futur Govern espanyol.

En aquest sentit, Errejón assegura inicialment que l'aplicació del 155 no li agrada: "No li acompanyaríem [a Pedro Sáchez] en aquesta decisió", diu. Tot i això, afegeix que "no es pot hipotecar un Govern progressista a Espanya per aquesta situació, encara que no estiguem d'acord sobre una cosa, podem avançar sobre la resta". És a dir, que Errejón s'empassaria l'aplicació del 155.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 07/10/2019 - 13:43

Dios mio, como ha caído la izquierda...De Julio Anguita y Marcelino Camacho al Conde de Galapagar y ahora esta liebre asustada. Menudos lideratos !!!