Publicitat
Confidencial · 28 d'Abril de 2020. 00:35h.

Error d’Aragonès

Havia d'haver canviat el pressupost

Error d’Aragonès

Imatge d'arxiu del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, dirigent d'ERC

Fonts d'Esquerra consideren que la direcció del partit, i més específicament el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, han comès un error greu mantenint el projecte de pressupostos de la Generalitat que havia pactat amb els comuns, malgrat que aquest document ha esdevingut paper mullat a conseqüència de la greu crisi generada per l'epidèmia del coronavirus.

Aquestes fonts diuen que ningú no entén que s'aprovin uns pressupostos que, atès que estan clarament desfasats, hauran de ser totalment canviats mitjançant decrets llei, amb l'objectiu d'adaptar-los a l'actual situació. En aquest sentit, la pregunta és òbvia: per què s'aprova un projecte pressupostari que caldrà invalidar immediatament després de la seva aprovació perquè no respon a les necessitats actuals?

A més, hi ha una altra qüestió. Aragonès és el candidat designat per Oriol Junqueras per encapçalar la candidatura d'Esquerra a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes, i aquest episodi inexplicable no li servirà per augmentar les seves expectatives electorals, sinó al contrari. Finalment, no pot oblidar-se que nombroses plataformes i entitats socials de Cataunya s'oposen al projecte, perquè consideren que no dóna prioritat a les politicas de tipus social.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Juan Jose García, Cunit, 28/04/2020 - 20:13

Wagner,tiene una trilogía que musicalmente encaja con la situación.Yo para este momento,escogería
"La caída de los Dioses"Escuchenla y aver que opinan.

#1.1 VRaptor, Alicante, 05/05/2020 - 01:27

#1

Gotterdammerung, una maravilla. Les iría perfectamente la marcha fúnebre. Vamos, que la escucho y ya los veo ardiendo en la pira.