Publicitat

La tensió ja no espanta Espanya

Error d'estratègia

Imatge de la manifestació de la Diada del 2015

L'estratègia de provocació a l'Estat i d'augment de la tensió que està aplicant actualment l'independentisme, amb l'objectiu de mantenir viu el seu projecte, està sent qüestionada per diversos sectors independentistes, que consideren que aquesta estratègia ja no serveix de res i està restant suports socials.

Segons aquests sectors, l'augment de la tensió i els gestos èpics i amenaçadors provocaven inquietud i preocupació a l’adminstració de l’Estat fa diversos mesos. Però des de l'aplicació de l'article 155 i el fracàs de la declaració d'independència (DUI), les institucions espanyoles s'han adonat que darrere dels gestos independentistes no hi ha força política ni social.

En aquest sentit, aquesta política de gestos i de grans i històrics pronunciaments que no poden aplicar-se no tenen cap incidència sobre l'actitud del Govern espanyol, i a més es corre el risc, com ja està passant, d'entrar a una dinàmica de contínues contradiccions, clars incompliments i afirmacions absolutament indemostrables.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Albert, BCN, 14/03/2018 - 20:09

Totalmente cierto, solo hay que ver como la unidad de los prusesistes se esta yendo a la basura, como esta bajando la intencion de voto de los indepes y como los unicos q aguantan son los mas radicales, los mas adoctrinados y los que estan un poco pa alla. Los que han visto por fin como los han engañado estan despertando del sueño de catamatrix...

#3 Rodejet, Barcelona, 14/03/2018 - 13:19

Segur ?, ha ha ha ha. Bon intent Rius, bon intent. Segueix provant.

#2 Gerard, Barcelona, 14/03/2018 - 09:24

TODO era un montaje falso y manipulador,.. .. que a la mínima oposición seria se viene abajo. Si además cortas el chorro de subvenciones a los parásitos vividores..se produce el derrumbe!. La tabarra -aúnque amortiguada- sigue gracias a que TV3 no ha sido intervenida.

#1 Aureli, Barcelona, 14/03/2018 - 07:54

Els indepes es comporten com nens amb (molta) dificultat de aprenentatge, s’han entossudit en no escoltar res, no entendre res i no reconèixer res per tal de poder viure en la seva fantasia una estoneta mes. I Catalunya a fer punyetes que es “suya o de nadie. Antes muerta que española”
PS: Venc samarreta “República Catalana 2017”. Sense es