Confidencial · 19 de Febrer de 2020. 00:30h.

És Barcelona qui fa por?

Altres congressos europeus es mantenen

És Barcelona qui fa por?

Imatge de l'edició del Mobile World Congress del 2019

Algunes de les grans companyies tecnològiques interncionales han propiciat la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) amb el seu anunci de no participar, a causa de l'epidèmia del coronavirus. La celebració del certamen estava prevista a Barcelona entre els dies 24 i 27 d'aquest mes de febrer. Tanmateix, no s'han retirat d'un altre esdeveniment similar que s'ha organitzat a Amsterdam.

Aquest fet indica que el principal problema és que aquestes empreses no se’n refiaven de la capacitat de les autoritats barcelonines i catalanes per garantir la seguretat sanitària durant la celebració del MWC. Si es produïen contagis entre els empleats d'aquestes companyies i entre els particiantes al congrés, aquestes societats i els organitzadors del certamen haurien d'haver afrontat probablement el pagament d'unes indemnitzacions molt quantioses.

Cal tenir en compte que el certamen d'imatge i so Integrated Systems Europe, s'ha celebrat de l'11 al 14 de febrer a Amsterdam, amb la participació de marques com a Sony, Cisco i Intel, que es van negar a participar al MWC. A més, d’altres fires d'una importància considerable als seus respectius sectors, com el Saló del Motor de Ginebra, la Setmana de la Moda de París o la fira internacional d'art ARCO, que tindrà lloc a la fi de mes a Madrid, han mantingut la seva celebració.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/02/2020 - 15:55

"És Barcelona qui fa por?" Es exactamente eso. Es por el Colauvirus que no han venido. Virus que incluye en su seno al nacionalseparatismo y sus incendios de todo tipo.

#4 CMR, BCN, 19/02/2020 - 15:49

El mon ens mira, y dice como que pasa.

Gracias, inderps, una vez más.

#3 un musclu, bcn, 19/02/2020 - 11:25

Aixo nomes es el principi del Titanic. Ja sabem com acaba. Tambe sabem que ja ens comencen a coneixer fora de la Dinamarca del Sud

#2 Capit@n España, The broquil is over, 19/02/2020 - 11:15

Els organitzadors del MWC consideren als responsables de l'orde públic uns inutils. I tenen tota la raó.

#1 no soy nadie, barcelona, 19/02/2020 - 08:40

Aqui huele a container quemado, y ese olor se queda en la ropa...