Publicitat
Confidencial · 25 d'Abril de 2019. 00:03h.

Es busca un Tarradellas

Per desencallar la situació

Es busca un Tarradellas

Josep Tarradellas quan va tornar a Catalunya

El conflicte provocat a Catalunya pel projecte independentista té unes expectatives molt negatives pel que fa a una eventual solució, segons fonts del PSOE, que afegeixen que aquesta situació no canviarà després de les eleccions generals del proper dia 28, i afirmen que la realitat és que el problema podria entrar a una dinàmica més complicada que l'actual.

En la mateixa línia, aquestes fonts diuen que, encara que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, seguís a la Moncloa després de les eleccions, els barons i altres sectors molt influents dins -i fora- del partit impedirien que busqués una eventual sortida al conflicte mitjançant el mètode de cedir a les exigències del moviment independentista.

I afegeixen que, si el nou Govern espanyol després de les eleccions del 28-A fos el resultat d'una majoria parlamentària pactada pel PP, Ciutadans i Vox, la situació seria encara pitjor que l'actual. En qualsevol cas, davant d’aquest escenari, van evocar amb una certa nostàlgia les concepcions i els plantejaments de l'expresident Tarradellas per negociar un acord, comparant-los amb la mentalitat de Torra i Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat