Publicitat
Confidencial · 18 de Març de 2020. 00:10h.

És creïble aquest Govern?

Després de les 'fakes news' del procés

És creïble aquest Govern?

Detall de la façana del Palau de la Generalitat

Fonts de l'oposició parlamentària catalana diuen que a hores d’ara no és fàcil donar credibilitat als plantejaments del Govern de la Generalitat, després de la llarga sèrie de fake news i de posicions només simbòliques i purament gestuals que han protagonitzat els governants catalans des que es va iniciar el procés independentista a Catalunya.

Les ambigüitats, les falsedats i les intencions amagades han estat actituds habituals dels gestors de la Generalitat, i aquesta realitat fa molt difícil creure que ara, quan el Govern actua sobre una qüestió tan greu com a l'epidèmia del coronavirus, la situació ha canviat i, sobtadament, la seva actitud és totalment diferent.

A més, el fet que el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, dependent de Puigdemont i de grup de Waterloo estigui utilitzant el problema de l'epidèmia per als seus interessos polítics, planteja molts dubtes sobre la versemblança de les actuacions i posicions del Govern. Simplement, ja no tenen credibilitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Catañol, Girona, 18/03/2020 - 08:50

La borregada se lo traga todo...estan tan sordos y ciegos que viven sus realidad paralela y de ahí no les sacas ni con palanca.
Ni escuchan ni dejan hablar...pero eso si...todo lo que sale de la boca de estos fanáticos mesiánicos lo tragan como verdad absoluta.
Son tóxicos, en pocas palabras ... y eso si que es un contagio a largo plazo.

#1 Andreu, Mataro, 18/03/2020 - 01:19

Malauradament encara es creïble per un grup de convençuts que estan inoculant l'odi al jovent cap a tot el que no sigui la sardana, els balls de bastons, la moreneta (que tot sigui dit no en té cap culpa) i la falsa senyera. Entre ells als meus néts.