Publicitat
Confidencial · 20 de Novembre de 2019. 00:18h.

Es creu que és Companys

A Torra només el poden inhabilitar

Es creu que és Companys

Imatge d'arxiu d'president Torra

Fins i tot dins de l'independentisme han sorgit veus crítiques amb el to melodramàtic i teatral que va utilitzar el president Torra durant la seva intervenció final al judici al qual es va sotmetre aquest passat dilluns, per un suposat delicte de desobedencia. Alguns independentistes han comentat amb ironia que sembla que Torra s'ha cregut que és Lluís Companys.

Torra, durant una intervenció histriònica, va acabar dient, utilitzant un to pretesament històric i transcendent, i dirigint-se al tribunal, que "no podreu canviar la voluntat del poble de Catalunya i el destí d'aquest país. La condemna serà la vostra condemna". I després, en ple èxtasi èpic, va rematar amb un pretensiós "Visca Catalunya lliure!".

Torra s'exposa amb aquest judici a una condemna màxima d'un any i vuit mesos d'inhabilitació i multa de 30.000 euros. És a dir, que en cap cas no s'està plantejant una pena de presó, com sí que ha passat amb els condemnats pels fets de la tardor del 2017. Per tant, molts sectors creuen excessiva la gesticulació, amb aparents pretensions de passar a la història, del president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Waterpus , 20/11/2019 - 16:07

Solo le falto decir, no me apunten a la cara.

#1 Lope, DEF, 20/11/2019 - 02:08

Por mucho menos Anna Gallina Gabriel está exiliada en Ginebra, la pobre.