Publicitat
Confidencial · 14 de Març de 2018. 00:10h.

És Llarena i també la CUP

Amaguen que no tenen majoria

És Llarena i també la CUP

Imatge de la portaveu del secretariat nacional de la CUP, Núria Gibert

L'independentisme català ha organitzat una gran campanya de victimisme per la negativa del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena a permetre que Jordi Sànchez pugui assistir a una sessió plenària del Parlament -ha estat desconvocada- per votar la seva eventual investidura com a president de la Generalitat.

Durant aquesta campanya, però, s'està oblidant una dada important, i és que els independentistes no haurien tingut al Parlament la majoria que cal per aprovar la investidura de Sànchez, perquè la CUP ja ha anunciat que no votaria a favor del candidat. Sànchez ni tan sols hagués pogut ser investit per majoria simple, atès que sense els quatre vots de la CUP i els de Puigdemont i Comín, l'independentisme hauria aconseguit 64 vots i la resta 65.

El fet que aquesta posició de la CUP no aparegui a la campanya de queixes independentistes, sembla indicar que l'únic objectiu de presentar la candidatura de Sànchez era el d’engegar una ofensiva de crítiques contra el nivell de democràcia a l'Estat espanyol, per la seva negativa a permetre la investidura del candidat.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat