Publicitat
Confidencial · 9 de Novembre de 2018. 00:10h.

És Otegi un 'soci' adequat?

Es tracta d'un aliat qüestionable

És Otegi un 'soci' adequat?

Carles Puigdemont i Arnaldo Otegi (foto: ‘Twitter’ d'Arnaldo Otegi)

La resolució dictada pel Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg en el sentit que el judici que es va celebrar a Espanya contra el líder independentista basc Arnaldo Otegi, en el marc de l'anomenat cas Bateragune, i que va implicar una condemna per al dirigent abertzale d' sis anys i mig de presó i deu d'inhabilitació per ocupar càrrec públic, no va ser just, el que ha estat rebut pels dirigents de l'independentisme català com a una victòria pròpia.

Després de la difusió d'aquesta sentència del tribunal d'Estrasburg, els dirigents independentistes catalans s'han afanyat a comparar l'episodi d'Otegi amb el que, eventualment, podria ocórrer -al seu parer- en el cas dels líders del moviment independentista català, que seran jutjats pel Tribunal Suprem per la proclamació de la independència de Catalunya el mes d'octubre de l'any passat.

En la mateixa línia, s'han publicat fotos d'Otegi amb alguns dirigents independentistes de Catalunya, mentre que membres de l'oposició catalana, de la seva banda, diuen que és possible que l'independentisme català s'estigui equivocant en fer aquestes exhibicions de la seva proximitat a un dirigent com a Otegi, el passat del quel li ha donat una pèssima imatge entre amplis sectors de les societats espanyola i basca. És a dir, és Otegi un soci adequat?

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Veciana, Barcelona, 09/11/2018 - 11:03

I tant que és el soci adequat d´aquesta colla.

#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 09/11/2018 - 10:23

Otegui és el suport extern. L'intern són en Sastre, en Bentanachs i resta de colla terrorista. Jo si fos indepre em sentiria incomode d'anar del bracet d'aquesta gentusa.