Publicitat
Confidencial · 20 de Novembre de 2019. 00:05h.

Es pot negociar així?

Torra: "La independència arribarà"

Es pot negociar així?

Imatge d'una reunió a la Moncloa entre Pedro Sánchez i Quim Torra

Dins del PSOE i de el PSC estan creixent els sectors de la militància que consideren impossible qualsevol tipus de negociació amb l'independentisme català, tot i que els dirigents independentistes reiteren les seves peticions d'una negociació. De fet, és una de les exigències d'Esquerra per donar suport a l’eventual investidura de Pedro Sánchez com a futur president del Govern espanyol.

Fonts socialistes afirmen que és absurd plantejar-se una negociació amb un espai polític com a l'independentista, el màxim representant del qual, el president de la Generalitat, Quim Torra, declara, com va fer recentment, que "la independència arribarà, ningú no la pararà; exercirem una altra vegada l'exercici del dret a l'autodeterminació".

Aquestes mateixes fonts destaquen que el president de la Generalitat també exigeix una negociació, la qual cosa contrasta amb la l'actitud de Torra davant del tribunal que el va jutjar aquest dilluns per un suposat delicte de desobediència, quan va desqualificar al matreix tribunal, dient que "no és imparcial", al conjunt del sistema judicial i a l'Estat. Va afegir que es tractava d'un "judici polític".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat