Confidencial · 15 de Gener de 2020. 00:07h.

Es pot negociar així?

La tensió judicial puja molts graus

Es pot negociar així?

Imatge d'una reunió negociadora PSOE-ERC sobre la investidura de Pedro Sánchez

Molts dirigents polítics de Catalunya i de l'Estat tenen a hores d'ara considerables dubtes que les negociacions que pretenen iniciar el Govern de Pedro Sánchez i els independentistes catalans tinguin realment possibilitats d'aconseguir algun resultat positiu en el futur, segons fonts properes a alguns d'aquests dirigents.

El principal obstacle per a aquestes negociacions, que inicialment ja són molt complicades per la seva naturalesa, indiquen aquestes mateixes fonts, és el fet que contínuament s'estan produint resolucions judicials, o d'organismes institucionals, com a les juntes electorals, que crispen la relació entre les administracions de la Generalitat de Catalunya i de l'Estat.

En qualsevol cas, és possible que les dues parts pensin que amb el simple fet que s'hagi creat un marc de negociació bilateral entre l'Estat i Catalunya, n'hi ha prou per escenificar una situació marcada per la voluntat d'un reconeixement per Espanya que ha de dedicar una relació bilateral a Catalunya, totalment al marge del cafè per a tothom.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Un tal Blázquez, Lekeitio, 15/01/2020 - 16:08

Krispazión,ésa palabra es,komo Txikito de Amorebieta dezía. Juezes españolazos fatxas son,oyes.

#2 M, POLINYA, 15/01/2020 - 12:44

Se trata de seguir con la misma obra de teatro, ahora con nuevos actores y figurantes, se trata de simular que se hacen muchas cosas, para contentar a los fieles de ambos bandos, para que al final todo quede igual.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/01/2020 - 11:08

Para eso Felón Sánchez ha puesto en el cargo a la corrupta Villareja. Se trata de colonizar y apoderarse del poder judicial para usarlo contra sus enemigos políticos y a favor de los amigos de coalición. Eso es lo grave de todo esto. De momento El Rufián Ciniqueras ha conseguido cortarle la cabeza al director de la Guardia Civil en Cataluña.