Publicitat
Confidencial · 13 d'Abril de 2018. 00:20h.

Espanya no negociarà

Al contrari: més duresa judicial

Espanya no negociarà

Banderes d'Espanya durant una manifestació

Després del fracàs del procés sobiranista, només l'expresident Puigdemont i el seu nucli d'afins de Junts per Catalunya (JxC) intenten seguir amb el procés sobiranista, mentre que la resta de formacions independentistes ha abandonat la seva anterior estratègia d'enfrontament amb l'administració espanyola i ara demana reiteradament "diàleg" amb el Govern de Madrid.

Tanmateix, l'Executiu que presideix Mariano Rajoy no negociarà absolutament res, tot i que importants dirigents del PP reconeixen que la decisió sobre Puigdemont de l'Audiència Territorial de l'estat alemany de Schleswig-Holstein ha generat un cert descontrol de la situació, agreujat per la crisi que ha provocat el cas de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

A hores d'ara, no només el Govern de Rajoy, sinó el conjunt de l'aparell de l'Estat rebutja de manera terminant qualsevol diàleg amb els independentistes catalans. Fins i tot importants sectors consideren que la resposta ha de consistir en un augment de la duresa judicial contra els implicats en actuacions suposadament delictives relacionades amb l'intent d'aplicar el projecte independentista.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sarola, Castelldefels, 13/04/2018 - 09:27

Penso que no s'ha de dialogar amb delinquents i aquesta gent ho son. España, ha de sospendre la autonomia de Catalunya, es inevitable.