Publicitat
Confidencial · 11 de Desembre de 2019. 00:30h.

Espionatge a nens: 50 centres

Sobre l'ús del català a les escoles

Espionatge a nens: 50 centres

Imatge del 'web' de la Plataforma per la Llengua

L'espionatge a nens d'escoles catalanes sobre la llengua que utilitzen al pati va afectar  un mínim de 50 centres, segons la denúncia presentada per Ciutadans davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La denúncia està dirigida contra la Plataforma per la Llengua, l'entitat que va realitzar l'estudi sobre la utilització del català.

Segons l'últim conveni entre la Plataforma per la Llengua i la Generalitat, l'entitat hauria rebut 620.000 euros anuals durant el període 2016 - 2018. Malgrat això, el Govern assegura que desconeixia l'afer, i els responsables de l'informe diuen al text que ni tan sols havien informat a les direccions dels centres de totes les característiques de l'operació.

Ciutadans considera que, en qualsevol cas, es va vulnerar la llei de protecció de dades el que fa als escolars, i argumenta que els responsables dels centres "coneixien que els alumnes, la custòdia dels quals tenen legalment encarregada, s'haurien vist observats per tercers aliens a l'àmbit educatiu". Per tant, el partit afirma que es va produir una "clara infracció de la confidencialitat de les dades personals dels alumnes".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/12/2019 - 22:41

Venga Muy HP racistorra sigue cebando con dinero robado a todos a tus acólitos como la Plataforma pel Nazisme. Cataluña cada vez más cerca de la Alemania de los años 30 del siglo pasado.

#2 OFNI, EL CARXE, 11/12/2019 - 15:33

"El MHP bis es tira pets en català al wàter del Pans and Company de Plaça de Sant Chaume. Seguim!"
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 11/12/2019 - 10:04

La frase es de Jaume Reixac "el independentismo jibariza el catalán".