Publicitat
Confidencial · 30 d'Abril de 2020. 00:05h.

Esquerra, a la seva

Es limita a esperar les eleccions

Esquerra, a la seva

Oriol Junqueras, a la comissió del Parlament sobre el 155

Malgrat que alguns sectors d'Esquerra creuen que l'actual crisi sanitària pot provocar moviments imprevistos als futurs escenaris electorals de Catalunya, la sensació generalitzada al partit és que guanyaran les properes eleccions. Aquestes eleccions encara no estan convocades, una iniciativa que correspon al president Torra, malgrat  que, de fet, decidirà l'expresident Puigdemont des de Waterloo.

En qualsevol cas, l'estratègia continua sent, ara com ara, mantenir una actitud d'espera, actuar amb un perfil baix i sense estridències, i evitar riscos que puguin desgastar la imatge electoral del partit. És a dir, cal deixar passar el temps perquè en algun moment les eleccions seran convocades, i llavors haurà arribat el moment d'actuar.

Utilitzant un llenguatge fubolístic, l'actual estratègia d'Oriol Junqueras i el seu entorn és jugar a la defensiva i dormir el partit. No es tracta de marcar gols, sinó de no encaixar-los, i s'espera que d'aquesta manera, s’arribi el final. El problema és que, al futbol, com a la política, de vegades es produeixen sorpreses, i en aquest sentit, es pot rebre un gol a l'últim minut, sense temps per a la remuntada. I així, malgrat tot, es perd el partit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jvcs, Barcelona, 03/06/2020 - 23:37

La hostia que viene a ser consagrada a erc...Vergés y homrani han demostrado el porque del batacazo sonoro de erc y jxc.
El destrozo y hundimiento de catalunya , augura una enorme onda expansiva negativa en esc y con la perdida de la gene .
Los fallecidos piden justicia ,una llegara via juzg ,y la otra de los que hemos sufrido el desvogern !

#3 VRaptor, Alicante, 07/05/2020 - 22:15

En este caso el símil futbolero ha sido muy acertado. Una jugada por la banda de centroderecha, descolocada la defensa de ERC por exceso de confianza, ha permitido a Ciudadanos, que ya había avisado de su intención, marcar un gol épico por toda la escuadra que ha terminado eliminando a ERC del terreo de juego político. Ahora amenazan al arbitro.

#2 Juan Jose García, Cunit, 01/05/2020 - 10:27

No habrá Govern.O porque no habrá manera de formarlo,o porque no habrá,de facto,Autonomía.¿Que xoño quieres
gobernar si cae un 70% la recaudación fiscal? ¿Una gestoría administrativa?

#1 jvcs, barcelona, 30/04/2020 - 02:32

La Hostia que viene va a ser epica al independentismo en votos y en escaños , en carne viva el desgovern , muertos , ningún plan creible sanitario que aplicar y encima ayt que claman al ejercto por ayudar en residencias geriatricas
Muchos que se tragaron el compte indepe , ahora se ve que con el pan de cada uno no se juega derrota jxc erc