Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:35h.

Està canviant Torra?

El president desconcerta el seu entorn

Està canviant Torra?

Imatge d'arxiu del president Torra

El recent reconeixement per Quim Torra d'errors a la gestió pel Govern de la crisi sanitària, encara que els hagi atribuït a un problema només “d'informació”, i la seva rectificació sobre el paper dels efectius de l'Exèrcit espanyol en la campanya contra el coronavirus a Catalunya, han provocat moltes especulacions, tant al seu entorn com al conjunt dels ambients polítics catalans, sobre un presumpte canvi d'actitud del president de la Generalitat.

Fonts de Junts per Catalunya, però, són molt escèptiques pel que fa a aquesta possibilitat, i consideren que, de fet, Torra s'ha vist totalment desbordat per la situació, i el seu reconeixement d'alguns errors és només una manera d'intentar guanyar temps. El problema és, entre d’altres, que Torra ha pogut constatar amb claredat que el Govern és incapaç de gestionar amb eficàcia aquesta crisi.

I sobre l'Exèrcit, les mateixes fonts diuen que Torra manté una actitud vital, política i institucional totalment contrària a l'actuació dels efectius militars a Catalunya. Tanmateix, la petició d'ajuda a l'Exèrcit de sectors cada vegada més amplis del teixit social català, i la constatació que a Catalunya li cal de manera urgante l'ajuda dels militars espanyols, han provocat aquesta aparent rectificació de la postura habitual del president català.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 07/04/2020 - 15:15

El sargento Torrao...jajajajajajaaa.