Publicitat

El 'nou' Rufián sorprèn el Congrés

"Estadista"

Gabriel Rufián, durant una intervenció al Congrés

El canvi d'actitud del diputat d'Esquerra al Congrés Gabriel Rufián, des que ha substituït Joan Tardà com a portaveu del grup parlamentari del partit, està sorprenent dins i fora de la formació que dirigeix Oriol Junqueras. Aquest nou tarannà de Rufián ha estat especialment evident durant el recent debat sobre la investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

La seva última intervenció durant aquest debat, abans que es realitzés la votació final, va ser acollida d'una manera molt favorable per amplis sectors de l'hemicicle i per importants mitjans de comunicació. Alguns diputats del grup del PSOE van arribar fins i tot a utilitzar l'expressió "estadista" per referir-se a aquesta intervenció del diputat d'Esquerra.

Dins del partit, el canvi de la manera de comportar-se de Rufián també ha estat acollit molt favorablement, i els dirigents més influents consideren, segons fonts d'Esquerra, que la formació es beneficiarà amb aquest nou estil, atès que pot ajudar a que s'estableixin ponts de diàleg que abans es tancaven. De fet, hi havia sectors d’Esquerra que no entenien l'histrionisme del diputat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/07/2019 - 00:25

"Alguns diputats del grup del PSOE van arribar fins i tot a utilitzar l'expressió "estadista"
Pues no son más tontos porque no se entrenan. ¿Estadista alguien que quiere cargarse el Estado? Señores del PSOE, su ansia de sillón y prebendas les ciega y elimina de ustedes hasta la lógica más elemental. Son ustedes cínicos, ignorantes o amba