Publicitat

Nou fracàs del president del Parlament

Estat 4, Torrent 0

Imatge d'arxiu del president del Parlament, Roger Torrent

La gestió del president del Parlament, Roger Torrent, comença a ser qüestionada des de diversos sectors polítics catalans, inclòs el seu mateix partit, Esquerra, ja que ha acumulat quatre fracassos consecutius pel que fa a la primera missió important per a la qual va ser elegit: propiciar la investidura de un president de la Generalitat.

Ara per ara, Torrent ha estat incapaç d'aconseguir un consens entre les formacions independentistes per complir amb aquest objectiu, i manté un difícil equilibri entre l'aparent compliment de les decisions de Puigdemont i la legalitat vigent, sota l'atenta mirada de l'administració de justícia de l'Estat. El resultat és un bloqueig total de la cambra.

Alguns sectors d'Esquerra creuen que la direcció del partit es va precipitar amb la designació de Torrent, que està demostrant un nivell d'inexperiència incompatible amb el càrrec que ocupa. Ha intentat quatre investidures, i només en un cas -Jordi Turull- va ser possible realitzar una votació, que a més va perdre el candidat. La gestió de Torrent està provocant un considerable deteriorament de la imatge del Parlament.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Lluís, Terrassa, 16/04/2018 - 15:38

Qüestionar l'experiència política del pobre Torrent sembla una broma ingènua: aquest homer era alcalde Sarrià de Ter. Seguim sota el poder d'alcaldes de poble, quan no de poblet. Entre la inexperiència i l'aspecte de profeta il·luminat per un llamp, anem apanyats.

#7 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 16/04/2018 - 13:04

(..Otro fracaso del presidente del Parlament..) Me temo que por desgracia no es así, creo que su juego es ese, ellos creen que esto les favorece, así culpan al estado de la parálisis de la CCAA catalana. Solo esperan pacientemente que llegue el 22 de mayo para salir airosos como victimas y encarar otras elecciones y evitar que les llamen traidores.

#6 Galba, BCN, 16/04/2018 - 12:40

I què voleu? Tenen de escollir dins del que tenen, i aquest sembla que es el "millor". Pobre Catalunya.

#5 M, Sabadell, 16/04/2018 - 12:07

Era muy difícil, pero lo están consiguiendo, el nivel de los políticos catalanes está descendiendo a marchas forzadas.
Son incapaces de solucionar nada, ni siquiera de ponerse de acuerdo para tener un gobierno, y en esto no pueden dar la culpa a Madrid, aunque ya veremos todavía si se atreven.

#5.1 Galba, BCN, 16/04/2018 - 12:42

I tant que ho diuen. "Si no som republica es per culpa del Govern i dels jutges", "si ens fotan a la presso es per culpa del Govern i els jutges".... La culpa no es mai d'ells. Primera regla dels moviments totalitaris.

#4 un musclu, bcn, 16/04/2018 - 09:39

Torrent, el braç tontet del prusses.