Publicitat
Confidencial · 17 de Juny de 2019. 00:25h.

Estrasburg "ens mira"

Europa enfonsa l'estratègia del procés

Estrasburg "ens mira"

Imatge del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg

Molts independentistes que han donat suport al projecte que havia de culminar amb la independència de Catalunya, comencen a pensar que la seguretat dels dirigents independentistes sobre el suport que el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg donarà a les seves posicions, ha estat una més de les nombroses fake news utilitzades àmpliament per l'independentisme des de fa diversos anys.

Estrasburg va rebutjar recentment admetre la denúncia independentista contra la suspensió pel Tribunal Constitucional a la tardor del 2017 d'un ple del Parlament que havia de declarar la independència de Catalunya. Segons la resolució, aquesta suspensió era una "necessitat social imperiosa", i que ”calia a una societat democràtica". Va ser un revés molt fort contra les esperances independentistes en aquest tribunal.

I ara, Estrasburg també ha rebutjat l'admissió d'una denúncia de Carme Forcadell, expresidenta del Parlament i jutjada pels fets de la tardor del 2017, contra la seva situació de presó preventiva. Aquestes decisions desmunten gran part de l'estratègia de l'independentisme, perquè provoquen importants dubtes sobre les possibilitats que pugui prosperar la tan anunciada denúncia contra la sentència de Tribunal Suprem sobre el judici contra el procés independentista.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Júlia, Barcelona, 17/06/2019 - 00:35

El juez Marchena, con su impecable y garantista gestión del juicio en el TS, hará IMPOSIBLE que el TEDH pueda inmiscuirse en nada de lo sucedido en ese juicio. Los separatistas,.. ahora sólo trataran de que se les indulte y/o la Generalitat les conceda pronto el tercer grado.