Publicitat
Confidencial · 6 de Novembre de 2019. 00:23h.

Estratègia fracassada

Això dels excessos policials no ha ‘colat’

Estratègia fracassada

El conseller d'Interior, Miquel Buch, amb comandaments dels Mossos d'Esquadra

La greu violència utilitzada per activistes de l'independentisme, per protestar contra la sentència del judici per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, ha implicat un greu desprestigi del moviment independentista i ha tapat la mateixa sentència contra la qual es protestava.

Una de les estratègies utilitzades per l'independentisme per contrarestar aquesta situació va ser l'intent que uns suposats excessos policials contra els violents esdevinguessin el nucli del problema. És a dir, no eren censurables els greus fets violents protagonitzats per grups independentistes, sinó l'actuació policial contra aquests grups.

Tanmateix, i malgrat l'obediència a les consignes independentistes dels mitjans de comunicació de la Generalitat i dels privats afins a l'independentisme, la realitat, segons fonts de partits independentistes, és que aquesta estratègia ha fracassat. El grau de la violència utilitzada va ser tan alt que aquesta vegada la nova fake news independentista no ha pogut aconseguir els seus objectius.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Waterpus, 06/11/2019 - 14:07

Menuda manera de pasar revista ( aunque solo sean mossos) en tejanos y mangas de camisa.

#1 AnnaMollet, Mollet, 06/11/2019 - 01:56

El Separatismo es la ideología más mentirosa de la historia; todo es mentira.