Publicitat
Confidencial · 25 de Juliol de 2019. 00:35h.

Europa els deixarà sols

Davant de l'ofensiva de l'Estat

Europa els deixarà sols

Una estelada al costat d'una bandera de la Unió Europea

L'independentisme català va assumir fa temps que, en contra de les seves previsions quan va impulsar l'inici del procés independentista, Europa no només no recolzava les seves reivindicacions, sinó que s'oposava d'una manera clara. Va ser una de les primeres decepcions, la qual cosa va fer pensar a bastants independentistes que potser les coses no serien tan fàcils com els seus dirigents pretenien.

A més, després d'algunes victòries judicials inicials, l'independentisme també està comprovant que la justícia europea tampoc no servirà per recuperar el terreny perdut. Les últimes decisions dels tribunals d'Europa, com el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, són absolutament contràries a les primeres reclamacions presentades pels independentistes.

I ara, segons admeten fonts independentistes, el problema és que ja no podran comptar amb l'ajuda europea quan l'Estat passi previsiblement a l'ofensiva contra l'independentisme, per engegar una vendetta que és molt probable que acabi reduint el nivell de l'autogovern català . Els dirigents independentistes saben ara que Europa els deixarà sols.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Miquel Àngel, Barcelona, 26/07/2019 - 09:12

Entesos, aquest és el vostre punt de vista. Més escorat no pot ser. Bon vent i barca nova.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 25/07/2019 - 11:56

Lo de Europa es una mas de las ensoñaciones procesístas, por cierto ¿quien fue el imbécil que inventó lo de "el món ens mira"? y hubo gente que lo creyó... esto del procés ha sido una monstruosa manipulación de sentimientos...lo siento por Cataluña, esto tardará mucho en normalizarse. Generaciones... y eso sin el veneno de l'escola actual.

#1.1 Gufari, Barcelona , 07/08/2019 - 13:13

Unga unga españolito