Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2018. 00:28h.

Europa no entén res

Sobre la relació Puigdemont-Torra

Europa no entén res

Imatge de la recent roda de premsa de Puigdemont i Torra a Berlín

Els dirigents europeus i els més influyenes mitjans de comunicació comencen a veure amb una certa perplexitat l'evolució dels esdeveniments a Catalunya, una evolució que havien observat fins ara amb una certa equidistància, de la qual es desprenia, malgrat tot, una certa comprensió cap a les reivindicacions de l'independentisme català.

Tanmateix, aquesta certa comprensió ha esdevenit sorpresa quan s'ha difós que el nou president de la Generalitat és un polític amb plantejaments de l'extrema dreta xenòfoba, la qual cosa ha provocat que molts sectors de l'opinió pública europea hagin passat de la simpatia difusa al rebuig total.

A més, a Europa tampoc no entenen que el nou president es consideri a si mateix un simple delegat d'un altre polític, Carles Puigdemont, fugat de la justícia espanyola, que està a Berlín, immobilitzat pels jutges alemanys. La recent roda de premsa conjunta de Puigdemont i Torra a la capital d'Alemanya, amb el president de la Generalitat com a un simple subordinat, és una cosa que molt pocs entenen a Europa.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/05/2018 - 18:42

Pues si miran un vídeo de José Luís Moreno con su marioneta rockefeller lo entenderán todo.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 17/05/2018 - 10:40

No hay nada que entender es lo de siempre, el nacionalismo racista y xenófobo que representa el Puigdemont y su "llavero" el Torra.

Lo que decimos muchos desde hace años del carlismo y de estos carlista (versión light del nazismo de momento y suerte que no han obtentado nunca un gran poder político. Cuestion de tiempo).

#2 Albert, BCN, 17/05/2018 - 08:10

La paciencia de Europa se esta acabando, pierden la batalla mediatica, los que llaman fachas a PP i CC's estan muy contentos con un nazi supremacista de extrema derecha dirigiendo la Generalitat. Verguenza me daria a mi.