Publicitat
Confidencial · 15 de Novembre de 2019. 00:20h.

Euskadi rebutja el 'tsunami'

Dura crítica del Govern basc

Euskadi rebutja el 'tsunami'

Muntatge gràfic amb una estelada i la bandera d'Euskadi

La campanya del tsunami democràtic contra el tràfic per carreteres, autopistes i línies fèrries ha afectat vies catalanes, basques i franceses. Per tant, el Govern basc s'ha pronunciat i ha criticat amb contundència aquestes accions, amb les que l'independentisme radical pretén protestar contra la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017 a Catalunya.

En aquest sentit, el portaveu de Govern basc, Josu Erkoreka, ha fet recentment una crida a l'independentisme radical català perquè respecti "la llibertat de trànsit i la llibertat econòmica". En qualsevol cas, el dirigent del PNB havia expressat prèviament el seu "més absolut respecte a la llibertat d'expressió, de manifestació i de concentració".

El PNB ha estat crític amb el procés sobiranista català des que va entrar a la via de l'unilateralisme, i rebutja especialment els plantejaments de l'expresident Puigdemont i del grup de Waterloo. Es tracta d'un dels suports més importants que l'independentisme català ha perdut a conseqüència d'estar controlat pels sectors més radicals.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Irene, Bcn, 16/11/2019 - 18:19

A Euskadi, Cataluña se la trae floja y despendulada desde que empezó esta mierda indepe hace 7 años. Les importa una mierda. Ellos ya son un País independiente y rico dentro del Estado Español, pactando y dejando de ser malotes, a cambio de pasta, pasta, pasta, y ellos a su bola.

#1 Coque, El Centro de Tabarnia, 15/11/2019 - 10:31

Osea, estaba bien, mientras cortaran carreteras en Cataluña y la frontera con La Jonquera
Eso si, hacen lo mismo una sola vez en una carretera vasca, y entonces la cosa ya no les es tan simpática

#1.1 Un tal Blázquez, Lekeitio, 15/11/2019 - 15:39

Hombre klaro,katalanes al fin y al kabo maketos son,que Sabino Arana dezía y una mierda nos importais,oyes.