Publicitat
Confidencial · 26 de Març de 2020. 00:32h.

‘Fake news' i independentisme

Torra s'acostuma a deformar la realitat

‘Fake news' i independentisme

Imatge d'arxiu del president Torra

El president Torra, que no es dedica fonamentalment a governar Catalunya, sinó a intentar desprestigiar i deslegitimar qualsevol actuació del Govern espanyol, s'ha acostumat a utilitzar les fake news com a una cosa habitual i normal, deformant la realitat de manera clara i dient falsedats, fins i tot rpel que fa a una qüestió tan greu com a l'epidèmia del coronavirus.

En aquest sentit, en el marc de la seva obsessió per desmarcar-se de l'Estat, el president de la Generalitat defensa posicions ambigües i que són difícilment comprensibles, i a més utilitzant falsedats. Així, Torra ha dit que caldria aplicar un “confinament total”, però ningú no entén quina és la diferència amb el confinament actualment en vigor al conjunt d'Espanya, mitjançant l'estat d'alarma.

I Torra ha assegurat, en unes declaracions a la BBC britànica, que exigeix un “confinament total” perquè el Govern de l'Estat “no el veu necessari” (el confinament). Llavors, la situació actual a Espanya què és? Pretén Torra que a Espanya no hi ha un confinament? Cal que falsegi la realitat d'aquesta manera?

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 VRaptor, Alicante, 26/03/2020 - 20:36

Muy sencillo. Torra...¿porqué no te callas? (Perdón por la copia del titular SrRius)

#2 VRaptor, Alicante, 26/03/2020 - 20:32

Muy sencillo. Torra...¿porqué no te callas?

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/03/2020 - 01:22

Cómo es posible. Que este Sistema de pena comandado por penosos, sea tan eficaz con las disidencias el miedo y crear individuos entre la desidia, el desinterés y la cobardía. Y los mediocres, fieros y crueles trepas como nunca. Catalunya esta tocada, se van a cargar als Metges (recordar que se han opuesto a la Gene). Aprovechando un evento externo