Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2018. 00:20h.

Falsejant la realitat

"L'autodeterminació, el 90% de la reunió"

Falsejant la realitat

El president Torra amb Carles Puigdemont i Elsa Artadi

Després de la reunió a Madrid entre Quim Torra i Pedro Sánchez, el president de la Generalitat ja ha començat l'operació de crear una versió d'aquesta trobada que no té relació amb la realitat. En qualsevol cas, no és sorprenent que l'independentisme segueixi utilitzant l'estratègia de generar realitats purament virtuals.

En aquesta línia, Torra ha declarat que "en el 90% de la reunió [amb Sánchez] vam parlar de l'autodeterminació. Aquest és el tema, i no em puc entretenir amb d’altres, que són prioritats menors". Tot i això, el president català no ha dit que també plantegés al cap de l'Executiu espanyol l'exigència d'un referèndum.

En qualsevol cas, les versions més solvents sobre la reunió indiquen que, en contra d'aquest 90% del temps de la trobada al qual al·ludeix Torra, el president català es va limitar a esmentar el dret d'autodeterminació, el que va ser negat de forma contundent per Sánchez. L’independentisme, però, samb el control d'importants altaveus mediàtics, està ja creant una versió de la reunió que sembla molt allunyada de la realitat.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat