Publicitat

Saben que Sànchez no serà president

Fan volar coloms

Jordi Sànchez amb Carles Puigdemont durant un acte independentista

El president del Parlament, Roger Torrent, està obeint disciplinadament les instruccions del sector radical de l'independentisme per engegar una nova ronda de la política de gestos simbòlics sense conseqüències pràctiques, és a dir, l'estratègia de fer volar coloms. Aquesta fase comença amb la proposta d'investidura de Jordi Sànchez.

L'independentisme sap que el Tribunal Suprem no permetrà que Sànchez sigui investit, i després de la negativa és possible que es faci un altre intent, aquesta vegada amb l'expresident Puigdemont. L'objectiu és aconseguir pretextos per a un nou exercici de victimisme, i acusar l'Estat espanyol d'incomplir les resolucions del Comitè de Drets Humans de l'ONU.

Fonts jurídiques, però, expliquen que l'independentisme utilitza un argument sense consistència, ja que, de fet, aquestes suposades resolucions són irreals, atès que el comitè s'ha limitat exclusivament a emetre una mena de justificant de recepció de les demandes presentades per les representacions legals de Jordi Sànchez i de Carles Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sarah, Tabàrnia, 10/04/2018 - 09:50

Però de veritat ens mereixem això? N'estic fins els ovaris!