Publicitat
Confidencial · 9 d'Octubre de 2019. 00:25h.

Fanatisme insolidari

Crítica al Barça per ajudar contra les riuades

Fanatisme insolidari

Una imatge de les inundacions a la zona del Llevant

"Fa no gaire que es va saber que el FC Barcelona jugaria un amistós a Cartagena, regió que va aprovar al seu Parlament l'aplicació immediata del 155 a Catalunya. No hi ha un punt d'incongruència?". Aquesta pregunta se li va plantejar aquest dimarts al portaveu de la junta directiva del Barça, Josep Vives, sobre el partit que l'equip jugarà el 13 de novembre a Cartagena, en benefici dels afectats per les recents inundacions a la zona, que van provocar set morts i desenes de milers de damnificats.

La pregunta feia referència al fet que al febrer d'aquest any, el Parlament de Múrcia va acordar sol·licitar l'aplicació immediata de l'article 155 de la Constitució espanyola a la Generalitat de Catalunya, proposta que va ser aprovada amb els vots favorables del PP i Ciutadans (26 vots), enfront dels 19 en contra del PSOE i Podem.

Vives va contestar, entre d’altres coses: "El president del Barça, a l'assemblea de compromissaris de fa algun temps, va dir que estava en contra de l'aplicació del 155; ho continuem mantenint, i ho continuarem mantenint. Però això no ens impedeix anar a ajudar les persones que ens necessiten, siguin d'on siguin, pensin el que pensin, i parlin com parlin".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Lula, Bcn, 09/10/2019 - 23:30

¡Listado de agravios! Cualquier persona sana mentalmente sabe que vivir recriminando es incompatible con una vida feliz. Visca el Barça!